Tercera edició del Torneig Open Ciutat de Reus de Golf

Tercera edició del Torneig Open Ciutat de Reus de Golf

La tercera edició del Torneig Open Ciutat de Reus, que l’Ajuntament de Reus i el Club de Golf Aigüesverds organitzen per tercer any consecutiu, té lloc aquest dissabte 28 de juliol. La competició se celebrarà al llarg del matí i tindrà com a seu les instal·lacions del club reusenc.

El torneig, que s’iniciarà a les 9.00 h, és obert a la competició de qualsevol jugador interessat i inclourà també la presència d’inscrits tant de dins com de fora de la capital del Baix Camp. Amb aquest III Open Ciutat de Reus, es pretén consolidar aquest esport com a una competició anual a la ciutat de Reus.

Per enguany, s’espera una gran participació i que es pugui superar la bona resposta del torneig celebrat l’any passat, en el que hi van prendre part prop de 120 jugadors.

Un cop finalitzat el campionat cap a les 14.00 h, al mateix club es farà el lliurament dels de premis.

El Club de Golf Aigüesverds, amb l’organització d’aquest torneig, té com a un dels seus objectius fonamentals la promoció del golf a la ciutat de Reus, ja que el considera com unIII Open Ciutat de Reus de Golf destacat dins el marc de la promoció turística d’un territori perquè pot ajudar a complementar l’oferta existent amb el seu corresponent impacte econòmic.

golf

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada